2023-05-31dátum:

21.644.303.891nettó eszközérték:

1,7648árfolyam:

Hivatalos tájékoztató anyagok Aktuális havi jelentés Hirdetmények, aktuális tájékoztató anyagok

Forgalmazás - Költségek és kondíciók

 

Az Alap befektetési jegyei a 2012. október 08. napi nyíltvégűvé átalakulást követően, minden forgalmazási napon megvásárolhatók, visszaválthatók. A forgalmazási nap a nyíltvégűvé átalakulást követő naptól minden banki nap, kivéve folyamatos forgalmazás felfüggesztésének, szünetelésének, a forgalmazó ügyfélfogadása szünetelésének időtartama.

Az Európa Ingatlanbefektetési Alapra vonatkozó vételi megbízás teljesítésének feltétele, hogy a befektető a Forgalmazónál, az UniCredit banknál, saját névre szóló értékpapírszámlával rendelkezzen.

Az Európa Ingatlanbefektetési Alap vételekor a Befektetővel szembeni forgalmazási limit: egy tranzakció során megvásárolandó Befektetési Jegyek árfolyamértéke legalább 25.000.000,-Ft (tízmillió forint).

Az UniCredit bank a Befektetési Jegyek folyamatos forgalomba hozatala és folyamatos forgalmazása során a Befektetők terhére vételi, illetve visszaváltási jutalékot számít fel, amelynek mértékét az UniCredit bank üzletszabályzata és hirdetményei is tartalmazzák.

 

Az Ön befektetése előtt vagy után felszámolt egyszeri díjak:

Vételi díj:

Nincs

Visszaváltási díj:

1.000,-Ft