2024-06-14dátum:

22.120.053.878nettó eszközérték:

1,8064árfolyam:

Hivatalos tájékoztató anyagok Aktuális havi jelentés Hirdetmények, aktuális tájékoztató anyagok

Tatabánya Vértes Center Bevásárlóközpont

 2800, Tatabánya, Győri út 7-9.

 

 „Élj színesen!” – A Vértes Center szlogenjével és vidám, élénk színeivel életet visz a szürke hétköznapokba.

Mozi, vásárlás, szórakozás Tatabánya Bevásárlóközpontjában.

2007 májusában nyílt meg a Vértes Center, Komárom-Esztergom megye legnagyobb kereskedelmi létesítménye, mely hamar a tatabányaiak kedvenc találkozó- és bevásárlóhelye lett.

Tatabánya autóbusz pályaudvarának - mely az épületben kapott helyet -, valamint a pár lépésre lévő vasútállomásnak köszönhetően, a bevásárlóközpont nemcsak a városból, de a környező településekről is könnyen és gyorsan megközelíthető.
www.vertescenter.hu

 
A Vértes Center a legnagyobb, valamint „A” kategóriában az egyetlen bevásárlóközpont Komárom-Esztergom megyében.

A központ bruttó területe 32.000 m2, bérelhető területe 14.200 m2. A bevásárlóközpont alatt található a helyi, valamint távolsági buszvégállomás, a vasútállomás kb. 500 méterre helyezkedik el tőle. Az ingatlan összesen 500 parkolóhellyel rendelkezik. A komplexumban 4 moziterem és közel 50 üzlet várja a vásárlókat. A folyamatos és aktív marketingkampányoknak köszönhetően a Vértes Center a vásárlók egyik legnépszerűbb célpontja a régióban.

Legnagyobb bérlőink: budmil, C&A, CCC, Deichmann, dm-drogerie markt, Euronics, H&M, Hervis, kik, konzolvilág, Libri, McDonald's, NEW YORKER, Orsay, Vértes Center Mozi